Новини

  1. Зібрали 10,8 мільйонів гривень на потреби 3 ОШБр

    У NOVUS триває ініціатива 1 грн на потреби 3 Окремої штурмової бригади. За час існування акції ми вже зібрали 10,8 млн грн, які пішли на допомогу нашим захисникам та захисницям 💪 .

  2. NOVUS запрошує на благодійний забіг Spartan Race

    У світі, де кожен день — це випробування, ми вирішили підняти планку викликів ще вище 💪. Благодійний забіг Spartan Race Ukraine за підтримки NOVUS — це подія, що увійде в історію 🏃.Всі зібрані кошти підуть на потреби ГУР, реабілітацію та протезування поранених військових.
  3. Food for Ukraine підтримує малечу

    Трохи добрих новин 🌟

    Нещодавно 400 дітлахів з будинків-інтернатів сімейного типу отримали неймовірний подарунок – день, наповнений радістю та незабутніми враженнями! 🎉

  4. Перші результати проєкту "Екотурбота"

    Хочемо поділитись першими успіхами нашої ініціативи «Екотурбота» від NOVUS Online 🌍. Разом з вами ми зібрали 320 пакетів NOVUS. Це понад 7 кг сировини, яку ми віддамо на перероблення та закупимо корм безпритульним тваринам для фонду «Київські хвостики» 🐈.

  5. 🧂 Насолимо ворогу ще більше!

    Клієнти NOVUS вже придбали 43 081 пачку солі у рамках ініціативи «ВОЛЯ». Це допомогло закупити 140 FPV-дронів за три місяці та перерахувати ще 600 000 грн на нову партію. Але не будемо зупинятися!

  6. Food for Ukraine передав українцям продуктів на більше ніж на 90 000 000 гривень

    Разом з нашим литовським благодійним фондом «Food for Ukraine» ми продовжуємо передавати якісну продукцію українцям, які постраждали від російського второгення. 

  7. Наліпки-серця, що рятують дітей

    NOVUS разом з фондом «Твоя опора» продовжує збирати кошти для лікування дітей із вродженими вадами серця в рамках ініціативи "Велике маленьке серце"
  8. Ще 140 FPV-дронів поїхали на передову

    140 безпілотників вже на шляху до наших військових для боротьби з ворогом
  9. Зібрали 9,4 мільйони гривень для 3 ОШБр

    Допомагаємо нашим захисникам разом
  10. 22 лютого NOVUS.online святкує 3 роки!

    Вітаємо NOVUS.online з Днем народження!