Долучайтеся до благодійного проєкту «велике маленьке серце»

Долучайтеся до благодійного проєкту «велике маленьке серце»

Благодійний проєкт «Велике маленьке серце», який NOVUS реалізовує в партнерстві з благодійним фондом «Твоя Опора», спрямований на збір коштів для лікування дітей з вродженими вадами серця.

🙏 Стати частиною доброї справи дуже просто — потрібно придбати на лінійній або касі самообслуговування NOVUS паперові та світловідбивні наліпки-серця вартістю 10 грн і 55 грн. Гроші від наліпок спрямовуються на лікування та кардіохірургічні операції для дітей з вродженими вадами серця у Національному інституті серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова.

За період існування проєкту разом з клієнтами ми змогли зібрати та передати понад 5 700 000 грн. На ці кошти обладнали дитячу реанімацію сучасними моніторами та шприцевими насосами, придбали сучасний апарат для неінвазивної респіраторної підтримки новонароджених Medin CNO та три підігрівачі інфузійних розчинів та крові. А у липні 2023 було придбано монітори контролю життєвоважливих показників пацієнта.

Сучасне обладнання укомплектоване і дитячими датчиками. Це дозволяє лікарям проводити спостереження за станом здоров'я новонароджених та пацієнтів молодшого віку як під час, так і після кардіохірургічних втручань, адже монітори демонструють показники життєдіяльності та відхилення їх від норми в режимі реального часу. Тож лікарі мають змогу своєчасно реагувати на зміни та мінімізовувати серйозні ускладнення.

Вже зараз результат нашої згуртованості, а саме важливе обладнання, допомагає рятувати малечу і надає їм можливість мати найцінніше – повноцінне життя. Минулого року завдяки обладнанню, яке було передано для Інституту Амосова в рамках проєкту, лікарі прооперували 38 маленьких пацієнтів. Це вагомий внесок, котрий мотивує допомагати надалі. Робимо добро разом, долучайтесь! 💚

Інші новини NOVUS