Хліб

Хліб

Вам знайомий духмяний аромат свіжоспеченого хлібу? Знаєте, який він м’якенький, яка в нього апетитна хрумка скоринка? Такі відчуття залишаються незабутніми, адже кожен з нас прагне відчувати затишок і тепло. Ми відтворили хліб із ваших теплих мрій та спогадів у реальність в наших власних пекарнях NOVUS. Ми прагнемо, аби в нашій мережі ви отримували найсмачніше і найсвіжіше, це наш головний принцип.

Саме тому кожну годину турботливі руки наших Майстрів замішують тісто і випікають саме той свіженький і бажаний хліб. Він створений із натхненням і піклуванням, зберігаючи стародавні рецептури і традиції його виготовлення, аби ви могли насолоджуватись його чудовим смаком і духмяністю.

Наш подовий витвір хлібного мистецтва випікають у спеціальних подових печах. Майстри не використовують для випікання форми, а готують хліб прямісінько на камені. Завдяки такій старовинній технології виходить хрустка скоринка, а хліб всередині дуже м'який.

 

Ми турбуємось про кожного з вас, і прагнемо, аби наш хліб був не тільки смачним, а й здоровим. Майстри готують його на заквасках, з додаванням цільнозернового борошна і цільного зерна. Наші технологи турботливо розробляли рецептури і підбирали найліпші інгредієнти, бо висока якість продукції та її свіжість – наш пріоритет у роботі.

 

Все заради свіжості!

NOVUS. Вартий довіри.

Інші новини NOVUS