Кондитерія

Кондитерія

Кожен з магазинів мережі має унікальне місце, де настрій стає неймовірним. Від вишуканої краси виробів, вражаючих поєднань смаків, а головне від того, що все це можна їсти тим, хто піклується не тільки про смакові властивості, але й про якість інгредієнтів!

Аби спробувати оригінальний торт Маскарпоне традиційної рецептури, не потрібно їхати до Італії. Наші майстри у власних кондитерських NOVUS знають як виготовляти італійський десерт в Україні, і для цього вони використовують тільки справжній сир Маскарпоне, який дарує десерту цей ніжний і незабутній смак.

У арсеналі нашої Майстерні є вироби, які не завдають шкоди фігурі, наприклад, наш фірмовий зефір, випечений на 100% натуральному фруктово-ягідному пюре. Його складові – це абсолютно натуральні компоненти!

А Наполеон виробляють лише з натурального вершкового масла і згущеного молока, саме це підкреслює його витончений смак. 

Кожне тістечко, тарталетка, або торт, яких у нашому асортименті багато, зроблені справжніми професіоналами та з турботою про вас. Ми прагнули створити куточок солодкої насолоди, який потішити навіть найвибагливіших гурманів…І в нас вийшло відтворити ті самі досконалі десерти на будь-який смак. Не відмовляйте собі у насолоді, ми працюємо заради вас.

Все заради свіжості!

NOVUS. Вартий довіри

Інші новини NOVUS