Підберіть мені вакансію
NOVUS
NOVUS Новини "Наставництво" та «Школа піцайол» в NOVUS: Шлях до успіху разом з досвідченими колегами
“Наставництво” та «Школа піцайол» в NOVUS: Шлях до успіху разом з досвідченими колегами

“Наставництво” та «Школа піцайол» в NOVUS: Шлях до успіху разом з досвідченими колегами

“Наставництво” та «Школа піцайол» в NOVUS: Шлях до успіху разом з досвідченими колегами

NOVUS – відповідальний турботливий роботодавець, що створює широкі можливості для професійного та кар’єрного розвитку співробітників в середині компанії. Наприкінці 2023 року був запроваджений проект «Наставництво» – програма, спрямована на ефективну адаптацію нових працівників, зниження плинності кадрів та підвищення якості роботи.

Основна мета даного проекту – забезпечити максимально комфортну адаптацію нових співробітників до робочого процесу, а також їх  ефективне навчання. Оскільки впевнені, що успішна інтеграція в команду повністю залежить від якості передавання досвіду та знань від досвідчених колег новачкам.

Програма «Наставництво» охоплює роботу в торговельних залах та на виробництві. Наші наставники – це досвідчені співробітники, які працюють на аналогічних посадах і мають найкращі результати роботи по своєму функціоналу. Також, кожен з вказаних співробітників ретельно готується до ролі наставника, беручи участь в тренінгу з ефективного наставництва від внутрішніх тренерів компанії.

Перелік посад торгівлі та виробництва, які беруть участь в проекті «Наставництво»:

Торговельний зал:

·        Касир

·        Продавець-касир

·        Продавець-консультант

·        Продавець продовольчих товарів

Виробництво:

·        Пекар

·        Кухар

·        Обвалювальник м’яса

·        Кондитер

 

Навчання новачків ґрунтується на розроблених для кожної посади програмах стажування і складається з таких важливих етапів:

  1. Навчання теоретичних знань: новачок отримує теоретичні знання та вивчає основні принципи роботи на своїй посаді.
  2. Практична демонстрація: наставник демонструє на власному прикладі практичні аспекти роботи.
  3. Самостійна робота з підтримкою: новачок самостійно приступає до виконання робочих завдань, отримуючи постійну підтримку та консультації від наставника.
  4. Зворотний зв’язок та оцінка: після виконання завдань, новачок отримує зворотний зв’язок щодо якості виконаної роботи.
  5. Оцінка результатів та завершення процесу: наставник та безпосередній керівник нового працівника оцінюють результати та приймають рішення про завершення успішної адаптації.

 

Наразі проект «Наставництво» на етапі масштабування і ми шукаємо талановитих та амбіційних співробітників NOVUS, які бажають стати наставниками і ділитися своїм професійним досвідом з іншими.

Критерії для відбору кандидатів на роль наставника:

  • наявність 3 тарифу
  • відсутність негативних відгуків та скарг за час роботи в компанії
  • позитивні рекомендації від керівника

Після погодження кандидата на роль наставника, працівник проходить спеціальний тренінг з наставництва; отримує інструменти та рекомендації для ефективного передавання знань та досвіду. За успішне навчання нових працівників наставник отримує премію.

 

Проект “Наставництво” – це не лише можливість зростання та професійного розвитку для наших співробітників, але й крок до створення сильної та дружньої команди, яка працює над спільною метою – надавати нашим клієнтам найкращий сервіс.

Приєднуйтеся до нас у проекті “Наставництво”, повідомивши своєму керівнику про бажання стати наставником.

 

Окрім того, враховуючи специфіку роботи майстрів з приготування піци, з 5 березня стартував наш новий проект «Школа піцайол», який має на меті надати працівникам знання та практичні навички у приготуванні піци, зокрема для тих, хто ще не має досвіду роботи в цій галузі.

В «Школі піцайол» приймають участь наступні посади:

  1. майстри з приготування піци
  2. майстри ресторанного обслуговування

В процесі підготовки проекту, разом з головним технологом, були розроблені 3 окремі програми навчання, які відповідають специфіці роботи різних печей:

  1. секційна піч
  2. тунельна піч
  3. купольна піч

Програма навчання передбачає тривалість 3 днів і проводиться під керівництвом досвідчених наставників, які також пройшли спеціальний тренінг з наставництва та навчання від технологів компанії. Під час навчання працівник вивчає особливості роботи саме тієї печі, з якою буде працювати на своєму робочому місці.

Додатково до кожної програми, після вивчення всіх практичних процесів, працівник вивчає:

  1. специфіку роботи з обладнанням
  2. підготовку інгредієнтів
  3. специфіку приготування гарячої та охолодженої піци
  4. процес приймання замовлень

Після завершення інтенсивного навчання, працівник повертається до роботи на своєму магазині. Та через місяць проходить атестацію, щоб підтвердити свої знання та навички.

«Школа піцайол» – це важлива ініціатива для нашої компанії, яка надає можливість нашим працівникам розвиватися та стати справжніми майстрами своєї справи.

Робота в NOVUS. Від мрії до  дії.