Підберіть мені вакансію
NOVUS
NOVUS Новини NOVUS. РОДИННІ ДИНАСТІЇ, ЯКІ НАДИХАЮТЬ
NOVUS. РОДИННІ ДИНАСТІЇ, ЯКІ НАДИХАЮТЬ

NOVUS. РОДИННІ ДИНАСТІЇ, ЯКІ НАДИХАЮТЬ

NOVUS. РОДИННІ ДИНАСТІЇ, ЯКІ НАДИХАЮТЬ

Брати Зарічні – майстри м’ясних справ з рівненського NOVUS

Продовжуємо розповідати про робочі династії NOVUS.

Регіональні магазини теж мають своїх героїв! Виявляється, одним з магнітів, який приваблює покупців до супермаркету в Рівному, є широкий вибір свіжого м’яса, обробкою якого багато років займаються брати Зарічні, Микола та Володимир.

Цікаво, що рівненський супермаркет став першим в мережі NOVUS, а Зарічні прийшли до нього працювати через декілька місяців після відкриття.  Маючи загальний стаж більше 20 років, вони досконало володіють тонкощами обвалювання м’яса, а також вміють замаринувати шашлик так, що за ним приїжджають не тільки з Рівного, а й з сусідніх сіл.

Обвалювальників м’яса  знають та поважають покупці, а Микола та Володимир,  в свою чергу,  підтримують теплі відносини з постійними покупцями, вправно обслуговують, пропонують найкращу продукцію, що врешті допомагає магазину нарощувати продажі та зміцнювати довіру до супермаркету.

Микола розповідає, що люди звикли купувати в них свіже м’ясо.  «Колись,  в якості експерименту,  спробували вакуумоване, попит одразу впав, – підхоплює тему Володимир. – Потім знову перейшли на свіже з місцевих господарств, справи одразу пішли вгору. Зазвичай забій худоби йде напередодні, а зранку ми вже отримуємо напівтуші для обвалювання. Наші покупці знають, що найсвіжіше м’ясо в Рівному в нашому супермаркеті, конкурентів ми не відчуваємо».

Роботи багато, в день працівники обробляють до 700 кілограмів свіжини, але якість обвалювання, жилування та приготування м’ясної продукції завжди найкраща! Брати Зарічні звикли  працювати на відмінно, з повагою до людей і не уявляють іншого підходу до роботи.

Керуюча магазином Наталія Галганець запевняє: «Без м’ясної вітрини братів Зарічних не було б успіху нашого магазину! Вони роблять все, як ми просимо, іноді навіть і понаднормово, люди їх люблять і їдуть спеціально до нас по свіже м’ясо. Звичайно, ми цінуємо наших робітників, щоквартально вони отримують премії».

Син Миколи, Богдан Зарічний ще не визначився з місцем роботи, але наразі навчається в кулінарному технікумі, тому є надія, що династія Зарічних продовжиться в наступному поколінні. Було б чудово, адже родинна риса сумлінно працювати для людей високо цінується в компанії NOVUS та серед покупців продуктової мережі.