NOVUS долучився до важливого благодійного проєкту “Миланка”

NOVUS долучився до важливого благодійного проєкту “Миланка”

Робити добрі справи та долучатись до благодійної акції під час щоденного шопінгу стане ще легше. Адже в мережі супермаркетів NOVUS з’явилися особливі товари для дому “Миланка”.

Наша мережа стала партнером масштабного проєкту – “Миланка”, який у 2023 році заснувала благодійна організація “Центр волонтерства та захисту” (ЦВЗ). Адже це чудова нагода дати змогу українцям долучитись до ініціативи без зайвих клопотів.

Наразі велику увагу у рамках проєкту “Миланка” приділяють новонародженим українцям і їхнім матерям, які проживають на прифронтових територіях. Чимало з них втратили свої домівки або ж залишились без засобів для існування. І це саме та ланка суспільства, яка зараз потребує великої допомоги від небайдужих, адже забезпечити себе засобами першої необхідності вони просто не можуть.

Купуючи продукцію “Миланка”, від паперових рушників до рукава для запікання, ви допомагаєте новонародженим українцям та їх матерям, які проживають на прифронтових територіях. 100% заробітку від продажів спрямовуються на благодійність. Купуйте з серцем – вибирайте «Миланка»

Як стати частинкою проєкту “Миланка”

Підтримати породіль на прифронтових територіях та їхніх діток може кожен українець. Для цього достатньо придбати товари для дому від ТМ “Миланка” у NOVUS. Зокрема:

  • Туалетний папір 3-шаровий та 2-шаровий набори з 4 шт. – 59,99 та 54,99 грн відповідно
  • Паперовий рушник 2-шаровий набір з 2 шт. – 54,99 грн
  • Паперовий рушник 2-шаровий 500 відривів 1 шт. – 97,99 грн

Незабаром асортимент поповнюватиметься іншими корисними товарами для побуту. Розпізнати ТМ “Миланка” легко, адже на фасаді пакувань такої продукції є напис “100% заробітку на благодійність”. Тож кожен покупець зможе без зусиль знайти такі товари на полицях NOVUS.

Крім цього, упаковки цієї продукції мають особливий яскравий логотип: тут зображені люди, які взялись за руки, що символізує єдність українців.

Також на упаковці є QR-код, за яким можна перейти на сайт ТМ “Миланка” та дізнатись усе про проєкт: тут детально розписані цінності і місія цієї благодійної ініціативи, а також можна ознайомитись з асортиментом і компаніями-партнерами, де представлені ці товари.

Зокрема, придбати продукцію “Миланка” можна в NOVUS. Товари виставлені на полицях супермаркетів мережі за адресами:

  • м. Київ, проспект Броварський, 17;
  • м. Київ, вулиця Здолбунівська, буд. 7г;
  • м. Київ, вулиця Ватутіна, 2Т;
  • м. Київ, вулиця Здолбунівська, буд. 7г;
  • м. Київ, проспект Правди, 47;
  • м. Бориспіль, вулиця Київський Шлях, 2/6;
  • м. Вишневе. вул.Святошинська, 28а. 

Інші новини NOVUS