NOVUS Online запустив благодійний проєкт «Екотурбота»

NOVUS Online запустив благодійний проєкт «Екотурбота»

Мабуть, у кожного вдома є пакет із пакетами, який щодня тільки збільшується. А що якби цей не дуже потрібний пластик можна було перетворити у добру справу?

Cервіс доставки NOVUS Online дає таку змогу! Ми запустили благодійну ініціативу “Екотурбота” https://novus.online/ecoturbota для допомоги безпритульним тваринам. Усе, що потрібно зробити, щоб долучитись до доброї справи, – це віддати на переробку порожні пластикові чи паперові пакети з NOVUS.

Отримуючи замовлення, ми пакуємо всі товари відповідно до стандартів, відтак використовуємо більше пакетів, аніж це зробила б людина при покупці в супермаркеті. Звісно, ми намагаємось мінімізувати кількість використаного пластику та паперу, однак замовлень багато і всі вони мають доїхати охайно запакованими. Тому ми давно думали, як зменшити використання пакетів, але без шкоди для якості доставки!

Тому “Екотурбота” стала своєрідним способом розв’язання проблеми, адже людина може не лише не шукати пункти переробки пластику, а ще й долучитись до допомоги безпритульним тваринам, які так потребують нашої турботи. Наша головна ціль – це турбота про тварин. А друга мета “Екотурботи” – розширення наших екоініціатив. Це надзвичайно важлива справа, адже так ми не лише допомагаємо тваринкам, але й водночас дбаємо про екологію.

Для реалізації ініціативи NOVUS об’єднав зусилля із Благодійним фондом “Київські Хвостики”, де на перетримці перебувають понад 160 котів та собак. Більшість тварин була евакуйована до Києва і області з деокупованих та прифронтових зон, відтак ці чотирилапі дуже потребують підтримки українців.

Як долучитись до допомоги тваринам

Долучитись до благодійного проєкту “Екотурбота” просто, потрібно лиш виконати кілька простих дій:

Крок 1. Зібрати пакети NOVUS, які є у помешканні (адже вони пройшли аналіз і підлягають переробці). Це можуть бути як поліетиленові, так і паперові, з пошкодженнями чи абсолютно цілі, але чисті.

Крок 2. Передати всі пакети кур’єру NOVUS.Online при отриманні нового замовлення. Кожен пакет, переданий в рамках проєкту “Екотурбота”, компанія спрямує на переробку, а всі виручені кошти перерахують у благодійний фонд на закупівлю корму для котів та собак.

Крок 3. Стежити на сторінці “Екотурботи” за кількістю зібраної допомоги для підопічних “Київських Хвостиків”.

Отже, робити добрі справи дуже легко, долучайтеся!

Інші новини NOVUS