NOVUS став кращим роботодавцем

NOVUS став кращим роботодавцем

NOVUS став кращим роботодавцем в сфері продуктового ритейлу за версією журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших»

Мережа NOVUS стала першою серед  українських ритейлерів в загальному рейтингу 50 найкращих роботодавців року, поступившись лише великим компаніям з інших галузей економіки.  

Церемонія нагородження відбулась під час проведення HR Wisdom Summitякий зібрав профільних керівників топових українських компаній. 

Під час панельної дискусії HRD NOVUS Катерина ЦИБУР розповіла про проєкти, які розвиває компанія в сфері сталого розвитку та розвитку людського капіталу.

На думку Катерини, безперервні виклики, пов’язані з повномасштабною війною, значно змінили ринок праці в Україні. Людиноцентричність у відносинах між роботодавцем та робітником виступає новою ключовою цінністю, на якій сьогодні будується HR-політика компанії.

Підтвердженням слів директора по персоналу стала перемога NOVUS в номінації «Найкращий антикризовий HR-менеджмент».

Як зазначило видання Delo.ua, мережа супермаркетів Novus культивує взаємоповагу та підтримку, гнучку систему управління, демократичні відносини між керівниками та підлеглими, тримає фокус на людському ресурсі.

У рамках нематеріального заохочення в Novus працюють різноманітні програми: навчання персоналу, внутрішні конкурси, кар’єрні маршрути, встановлено  прозору та зрозумілу для всіх категорій працівників систему управління, винагород, кар’єрного зростання. Працює корпоративний університет NBA та ProfiHub – програма навчання працівників на адміністративні посади магазинів, як результат, більшість таких позицій закривається внутрішніми кандидатами.

За лінком можна подивитися панельну дискусію за участі Катерини ЦИБУР 

Інші новини NOVUS