Оновлений курс «Адаптація власного виробництва»

Оновлений курс «Адаптація власного виробництва»

Оновлений курс "Адаптація власного виробництва" вже на Супутнику!

Проведено рестарт однойменного курсу, який є обов’язковим до проходження всім посадам власного виробництва.

Курс доповнено новою інформацією та актуалізовано згідно діючих документів і стандартів Компанії. Вся інформація структурована та поділена на 4 розділи. Для зручності 4-ий розділ поданий окремим курсом.

Розділ 1. Знайомство з власним виробництвом;

Розділ 2. Основи особистої та виробничої гігієни. Стандарти системи НАССР;

Розділ 3. Виробнича практика згідно НАССР. Зберігання та маркування продукції власного виробництва;

Розділ 4. Техніка безпеки при роботі з обладнанням.


Детальніше про структуру курсу та кожного з 4-х розділів

СТРУКТУРА КУРСУ:

Розділ 1. Знайомство з власним виробництвом.

  1. Що таке власне виробництво?
  2. Історія розвитку власного виробництва в країні
  3. Роль власного виробництва в Компанії
  4. Напрями виробництва
  5. Види цехів
  6. Організаційна структура власного виробництва
  7. Команда виробництва NOVUS – Майстри смаку

Розділ 2. Основи особистої та виробничої гігієни. Стандарти системи НАССР.

  1. Знайомство з НАССР
  2. Безпечність харчових продуктів
  3. Правила входу та виходу з магазину
  4. Журнал «Контроль особистої гігієни та допуск персоналу до роботи»: •Стан здоров’я працівників; •Особиста гігієна; •Сторонні предмети на виробництві •Санітарний одяг; •Допуск до роботи.
  5. Виробнича гігієна
  6. Види санітарної обробки
  7. Види дезінфікуючих засобів та рекомендації, що до їх застосування

Розділ 3. Виробнича практика згідно НАССР. Зберігання та маркування продукції власного виробництва.

  1. Технологічна карта
  2. Маркування продукції
  3. Маркування інвентарю
  4. Дефростація – розмороження продукції
  5. Зберігання продукції та допоміжних матеріалів
  6. Підготовка до реалізації готової продукції. Забірні листи

Розділ 4. Техніка безпеки при роботі з обладнанням.

  1. Правила техніки безпеки
  2. Загальні правила техніки безпеки
  3. Правила безпеки на початку робочого дня
  4. Правила безпеки при роботі з електронним обладнанням
  5. Робота з ножами
  6. Підготовка до роботи на слайсері
  7. Робота на слайсері
  8. Робота з холодильним обладнанням
  9. Дії співробітника в нештатних ситуаціях

Дякуємо нашим колегам, які надавали свої професійні консультації при оновленні курсу:

Ользі Шалайко, начальнику відділу харчових технологій; Ілоні Логвіновій, завідуючій виробництвом 1031; Любові Пилипенко, завідуючій виробництвом 1036; Олені Чос, начальнику відділу контролю якості; Галині Пугач, фахівецю відділу контролю якості; Олені Мінько, начальнику відділу охорони праці.

Інші новини NOVUS