Оновлений курс «Адаптація власного виробництва»
Оновлений курс "Адаптація власного виробництва" вже на Супутнику!
Проведено рестарт однойменного курсу, який є обов’язковим до проходження всім посадам власного виробництва.
Курс доповнено новою інформацією та актуалізовано згідно діючих документів і стандартів Компанії. Вся інформація структурована та поділена на 4 розділи. Для зручності 4-ий розділ поданий окремим курсом.
Розділ 1. Знайомство з власним виробництвом;
Розділ 2. Основи особистої та виробничої гігієни. Стандарти системи НАССР;
Розділ 3. Виробнича практика згідно НАССР. Зберігання та маркування продукції власного виробництва;
Розділ 4. Техніка безпеки при роботі з обладнанням.
Детальніше про структуру курсу та кожного з 4-х розділів
СТРУКТУРА КУРСУ:
Розділ 1. Знайомство з власним виробництвом.
- Що таке власне виробництво?
- Історія розвитку власного виробництва в країні
- Роль власного виробництва в Компанії
- Напрями виробництва
- Види цехів
- Організаційна структура власного виробництва
- Команда виробництва NOVUS – Майстри смаку
Розділ 2. Основи особистої та виробничої гігієни. Стандарти системи НАССР.
- Знайомство з НАССР
- Безпечність харчових продуктів
- Правила входу та виходу з магазину
- Журнал «Контроль особистої гігієни та допуск персоналу до роботи»: •Стан здоров’я працівників; •Особиста гігієна; •Сторонні предмети на виробництві •Санітарний одяг; •Допуск до роботи.
- Виробнича гігієна
- Види санітарної обробки
- Види дезінфікуючих засобів та рекомендації, що до їх застосування
Розділ 3. Виробнича практика згідно НАССР. Зберігання та маркування продукції власного виробництва.
- Технологічна карта
- Маркування продукції
- Маркування інвентарю
- Дефростація – розмороження продукції
- Зберігання продукції та допоміжних матеріалів
- Підготовка до реалізації готової продукції. Забірні листи
Розділ 4. Техніка безпеки при роботі з обладнанням.
- Правила техніки безпеки
- Загальні правила техніки безпеки
- Правила безпеки на початку робочого дня
- Правила безпеки при роботі з електронним обладнанням
- Робота з ножами
- Підготовка до роботи на слайсері
- Робота на слайсері
- Робота з холодильним обладнанням
- Дії співробітника в нештатних ситуаціях
Дякуємо нашим колегам, які надавали свої професійні консультації при оновленні курсу:
Ользі Шалайко, начальнику відділу харчових технологій; Ілоні Логвіновій, завідуючій виробництвом 1031; Любові Пилипенко, завідуючій виробництвом 1036; Олені Чос, начальнику відділу контролю якості; Галині Пугач, фахівецю відділу контролю якості; Олені Мінько, начальнику відділу охорони праці.