Копчення
- Справжнім поціновувачам копченостей ми пропонуємо наші власні копчення зі свіжих добірних м’яса та риби, які ми коптимо на вільхових трісках.
- Коптильні NOVUS працюють за технологією гарячого копчення – з використанням натурального диму від деревної тирси. Продукція гарячого копчення має соковитий, насичений смак із димним ароматом і блискучою поверхнею.
- Наші копченості не лише дуже смачні, але й абсолютно безпечні для споживання, адже їхнє виробництво сертифіковане за європейськими вимогами.
- Майстри Смаку NOVUS готують м’ясні та рибні делікатеси тільки зі свіжих інгредієнтів та за особливими рецептами, які ретельно підбирають, аналізуючи смаки та запити покупців.
- Копчена скумбрія, м’ясні рулети та інші кулінарні шедеври - завітайте до гастрономії NOVUS і спробуйте копчення від наших Майстрів Смаку.
Ознайомитись з асортиментом