Копчення

      Справжнім поціновувачам копченостей ми пропонуємо наші власні копчення зі свіжих добірних м’яса та риби, які ми коптимо на вільхових трісках.
      Коптильні NOVUS працюють за технологією гарячого копчення – з використанням натурального диму від деревної тирси. Продукція гарячого копчення має соковитий, насичений смак із димним ароматом і блискучою поверхнею.
      Наші копченості не лише дуже смачні, але й абсолютно безпечні для споживання, адже їхнє виробництво сертифіковане за європейськими вимогами.
      Майстри Смаку NOVUS готують м’ясні та рибні делікатеси тільки зі свіжих інгредієнтів та за особливими рецептами, які ретельно підбирають, аналізуючи смаки та запити покупців.
      Копчена скумбрія, м’ясні рулети та інші кулінарні шедеври - завітайте до гастрономії NOVUS і спробуйте копчення від наших Майстрів Смаку.

Ознайомитись з асортиментом