Атлантична скумбрія в олії Banga
З картоплею, з тостом, або у салатик. Скумбрія або її друге ім’я – макрель містить в собі цілий вітамінний алфавіт А, В, С, В, РР, Е, Н і К, і до цих переваг сміливо додамо її відмінний смак.
Спробуйте атлантичну скумбрію в олії латвійського виробника Banga в комбінації з простим у приготуванні картопляним салатом.
Головне – деталі! Тому родзинкою композиції виступає соус з лимоном і гвоздикою, що розкриє фантастичні відтінки смаків.
Для приготування візьміть:
картоплю, консервовану скумбрію, цибулю фіолетову, зелень, лимон, соняшникову олію та гвоздику:
-3 картоплини очистити, відразу порізати на невеликі шматочки і відварити до готовності
-Цибулю (10-15 г) порізати півкільцями та залити холодною водою з 1 столовою ложкою яблучного оцту. Залишити на 5 хвилин.
-Скумбрію (70-80г) очистити від розділити на невеликі шматочки
-Для соусу: 4 гвоздички подрібнити у ступці або за допомогою руків’я ножа. (Мелена гвоздика також підходить) Відрізати 1/3 частину лимона, потерти цедру і вичавити сік. Зелень петрушки (1 гілочка) порізати. Змішати в одній ємності разом олію (1 ст. л.), сік і цедру лимона, зелень, гвоздику і дрібку солі.
-Змішати картоплю, заправку, рибу та цибулю.
Насолоджуйтеся! На скумбрію, до речі, діє знижка!