Хакерська атака на Novus.online

Хакерська атака на Novus.online

UPD 24.08.2023 Дякуємо всім за підтримку, ви неймовірні! 💙 💛 Сайт NOVUS.online знову працює, а ми щасливі збирати ваші пакуночки 🙂 Продовжуємо працювати разом до перемоги!

Шановні покупці, сьогодні ми зіткнулися з черговою хакерською атакою наших недоброчесних сусідів, метою якого стало порушення працездатності сайту доставки Novus.online. Зараз робимо все можливе для налагодження роботи сайту! І приносимо вибачення за незручності.

Головна причина — свідома позиція NOVUS, а саме інформаційна кампанія, присвячена підтримці наших захисників на фронті. Це показник того, що проєкт #всипемо_по_повній, організований спільно з @ДП "Артемсіль", є успішним.   

Нумо покажемо, що українці — непереборна нація, яка з кожним новим викликом загартовується ще більше. Купуючи сіль «Воля», ви робите донат на дрони і наближаєте нас до перемоги. Такої бажаної та важливої для незламного народу.

Також, зверніть увагу, що NOVUS не планує висилати посилання на будь-які сторонні ресурси. Слідкуйте за нашими сторінками в соцмережах, бо саме тут ми повідомимо всю актуальну інформацію.

Інші новини NOVUS