Цікаве про рибу хек
Хек – це одна з найпопулярніших тріскових риб. І не дарма вона завойовувала прихильність мільйонів, адже її корисні властивості і смакові якості гідні уваги!
Чому хек?
1.Поєднує в собі рибофлавін і фолієву кислоту, що в тандемі здатні активізувати мозкову діяльність.
2. Вчені кажуть, що рибка позитивно впливає на рівень глюкози (цукру) і холестерину в організмі.
3. Підходить для низьковуглеводної дієти, а отже прихильників здорового способу життя.
4. Багата на мікро- та макроелементи і ненасичені жирні кислоти Омега-3.
М’ясо хека м’яке і ніжне, універсальне в приготуванні. Його можна варити, смажити, запікати, тушкувати, робити котлети! Все, що тільки забажає ваша фантазія.
До речі, якщо ви контролюєте калорії та БЖУ, додайте у рибний фарш кисломолочний сир у співвідношенні 1:1 та приготуйте котлетки на пару – отримаєте надзвичайно легку і багату на білок страву.
І лайфхак наостанок.
Щоб ще більше поліпшити смак страви при смаженні, потрібно перед приготуванням на кілька хвилин помістити філе в солону воду.
На охолоджене філе хека ТМ Norven діє знижка до 25.05. А це нагода зазирнути за рибкою до NOVUS