Фонд "Food for Ukraine" продовжує допомагати українцям

Фонд "Food for Ukraine" продовжує допомагати українцям

Благодійний фонд «Food for Ukraine», забезпечує продуктовими наборами вимушених переселенців на Київщині.

Пані Любові з родиною довелося пережити жахи окупації. Через постійний страх за життя вирішили евакуюватися з Херсонщини у модульне містечко під Києвом. І вже більше року вони живуть тут.

«Ми були 9 місяців під окупацією. Почалися великі обстріли. У нас троє маленьких дітей. Старшому 10 років, меншому 3 роки. Летів винищувач. Діти сильно перелякалися і вже через постріли ми вирішили, що треба вже евакуюватися», - розповідає вона.

Жінка зізнається – у багатодітній родині грошей, звісно не вистачає. Тому таких людей, як Любов регулярно підтримують благодійники з фонду «Food for Ukraine».Цього разу привезли вимушеним переселенцям великодні продуктові набори з усім необхідним – якісними харчами та традиційним Великоднім частуванням.

Засновник благодійного фонду «Food for Ukraine» - литовський підприємець, бенефіціар мережі NOVUS Раймондас Туменас. У співпраці з командою однодумців, небайдужих до проблем звичайних українців, він об’єднав партнерів і меценатів заради єдиної мети – допомоги постраждалим від війни.

«Наразі люди переживають багато труднощів – втрату своїх близьких та домівок. Вони потребують нашої уваги і підтримки. Ми віримо у перемогу добра, зокрема, напередодні свята Великодня. Команда фонду продовжує активно працювати, щоб кожен з цих людей міг відчути трохи тепла і турботи. Вдячні нашим партнерам, котрі підтримують діяльність фонду», - каже Туменас.

Втратити все через війну – це дуже страшно. І з товарами першої потреби від Food for Ukraine, вимушені переселенці отримали впевненість, що вони не залишились сам на сам із труднощами.

«Вже понад два роки ці продуктові набори допомагають людям не тільки виживати, але й відчути себе потрібними. Підтримка тих, кому зараз найважче, вкрай важлива. Адже завдяки їй ці діти та літні люди мають надію на краще майбутнє», - каже керівник Благодійного фонду Food for Ukraine Неріюс Удренас.

Благодійники підтримують і малечу – влаштовують для дітей свята та майстер-класи, щоб хоч якось розрадити дітлахів і відволікти від усього того страхіття, яке коїться зовсім поруч.

«Дітям — це радість, а продукти ці не зайві, зовсім не зайві. Важко зараз виживати. Дуже важко з роботами, з становищем. Ми дуже вдячні організаторам цього чудового свята, які нас запросили. Діти задоволені. Дуже вам вдячні», - каже багатодітна мати Олена, переселенка з Харкова.

З початку повномасштабного вторгнення окупантів в Україну, Food for Ukraine у співпраці з партнерами передали майже 2 мільйони тонн якісної їжі на суму понад 90 мільйонів гривень. Та благодійники переконують – не зупиняться на досягнутому і продовжать підтримувати українців у ці важкі для них часи.

Інші новини NOVUS