Яскраві гастрономічні враження від Fuet Casademont
На погляд іспанців, Fuet є еталоном ковбасних виробів.А вони на цьому розуміються.
Відкрила світові цю сиров’ялену смакоту Каталонія!
Саме вона є її історичною батьківщиною.
Для виробництва ковбаски обирають свиней породи Іберіко, Дюрок і Серрано, котрих вигодовують спеціально підібраними раціонами.
Іспанці вважають, що смак і аромат цього делікатесу сприяє збудженню апетиту, тому і смакують її у якості закуски перед обідом і вечерею!
До речі, очищувати плівку з благородної цвілі не потрібно, вона їстівна.
Fuet від Casademont – вишукана, з насиченим ароматом і делікатним смаком. Яскраві гастрономічні враження вам забезпечені.
Лайфхак! Вона гармонійно поєднується з овочами, зеленню, фруктами, сиром з коров'ячого, овечого і козячого молока. З напоїв варто обрати червоне сухе або напівсухе вино.