Класична італійська моцарела Prego Carmela

Класична італійська моцарела Prego Carmela

Свіжий, м'який, вершковий – так він такий!
Моцарелу Prego Carmela готують згідно класичного італійського рецепту! Сир стане чудовим доповненням до салатів, запіканок, лазаньї, пирогів.

Найкраще вона смакує у той же день, коли була розкрита упаковка. А якщо плануєте трохи зберегти, то робіть це у тому ж розсолі, в якому знаходився сир.

До речі, спосіб приготування моцарели з давніх часів практично не змінився. Свіже або пастеризоване молоко квасять за допомогою сичужного ферменту. Отриманий сир розігрівають для отримання тягучої маси, яку після вимішують і витягують у вигляді тонких ниток. Потім сир знову перетворюють в одне ціле і поділяють на маленькі однакові шматочки. Кульки моцарели кроплять гарячою водою для надання сиру глянцю і опускають в розсіл.

На сир все ще діє знижка, тож, час готувати Капрезе!

Інші новини NOVUS