Мережа NOVUS придбала медичне обладнання

Мережа NOVUS придбала медичне обладнання

Мережа NOVUS успішно завершила благодійну акцію "Маленькі серця в твоїх руках". І тепер у Науково-практичному медичному центрі дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України нарешті з’явився сучасний стерилізатор, який дозволить стерилізувати будь-який тип виробів медичного призначення, незалежно від складу або матеріалу.

Взяти участь в акції можна було придбавши тематичну благодійну наліпку в супермаркетах NOVUS. Вартість однієї - 5 грн з ПДВ. Усі кошти від реалізації передали офіційному партнеру акції Українській Біржі Благодійності. І ось стерилізатора Axis 400 вже працює в Центрі.

Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України - єдиний в Україні медичний заклад, де дітей із вродженими вадами серця оперують з перших годин життя. Щорічно десятки тисяч дітей з України мають можливість отримати консультативну, кардіологічну та кардіохірургічну допомогу. Завдяки небайдужості наших покупців нам вдалося зібрати необхідні кошти для придбання вкрай потрібного медичного обладнання. Сотні маленьких сердець тепер буде врятовано!

Дякуємо всім за участь!

https://www.youtube.com/watch?v=-YUpIFDqpMM&feature=youtu.be

Інші новини NOVUS