Food for Ukraine передав українцям продуктів на більше ніж на 90 000 000 гривень

Food for Ukraine передав українцям продуктів на більше ніж на 90 000 000 гривень

Разом з нашим литовським благодійним фондом «Food for Ukraine» ми продовжуємо передавати якісну продукцію українцям, які постраждали від російського второгення.

Щотижня український кордон перетинають вантажівки з продуктами харчування – везуть набори з найнеобхіднішим. Аби діти, самотні літні люди, особи з інвалідністю, та ті, що опинилися просто неба через влучання ворожої ракети, мали змогу харчуватися. «Бачимо на власні очі наскільки важлива ця підтримка для населення. Навіть тоді, коли ресурсів стає менше, ми максимально віддаємося справі, щоб благодійна програма продовжувала працювати. Насамперед фокусуємось на дітях.

Завдяки командній роботі з однодумцями нам вдалося зробити вагомий внесок – передати продуктів харчування більше ніж на 90 000 000 гривень людям, для яких це життєва необхідність.

Станом на 1.04.2024 результатом спільної роботи є 94 вантажівки якісних продуктів для населення, яке багато втратило і потребує підтримки. А це, в свою чергу, понад 1 950 000 кілограмів їжі.

"Вдячні тим, хто розуміє глибинний сенс і підтримує нашу гуманітарну місію.", – розповідає бенефіціар NOVUS Раймондас Туменас. Задля допомоги населенню України, NOVUS об’єднав добродійників: європейський бізнес та литовців, котрі бажають зробити свій внесок. 

Ми бачимо як кожен євро перетворюється у важливу допомогу, в нашому випадку це продукти. Народу України зараз важко – емоційно, матеріально, фізично. І ми впевнені, що потрібно підставляти плече допомоги тим, в кого біда. Окрім допомоги продуктами харчування, NOVUS організовує корисні заходи та впроваджує благодійні акції для малечі: безкоштовні обстеження серця, розвиваючі майстер-класи, допомога шкільними наборами для малозабезпечених сімей та дітей, що ростуть без батьківської опіки. Ми впевнені, що підтримка дітлахів сьогодні необхідна першочергово, адже це внесок у стабільне майбутнє країни.

Інші новини NOVUS