Найбільший магазин і асортимент: яким буде NOVUS в ТРЦ Sky Mall

Найбільший магазин і асортимент: яким буде NOVUS в ТРЦ Sky Mall

Нагадаємо, раніше стало відомо, що компанія орендувала для відкриття магазину в ТРЦ 12 000 кв. м. Тепер же в прес-службі NOVUS уточнили, що для обладнання торгового залу буде використано трохи більше половини цієї площі – 6 300 кв. м. Таким чином, цей магазин стане найбільшим для компанії в столиці. Крім великої площі, новий супермаркет рітейлера в ТРЦ Sky Mall потішить покупців і найбільшим асортиментом (понад 40 000 SKU), в тому числі – пропозицією товарів власного імпорту, яка буде налічувати понад 3 000 найменувань.

Також в компанії обіцяють здивувати клієнтів новим асортиментом хлібних виробів власного виробництва, широким вибором готових страв у кулінарії, піцою з печі та фрешами. Для зручності покупців в магазині працюватиме велика кількість класичних кас (28), терміналів самообслуговування (16) і окрема інфо-каса. Відкриття супермаркету заплановано на осінь 2019 року.

Вже традиційно для нових супермаркетів в новому магазині NOVUS буде працювати затишне кафе і пивбар. Останній запропонує відвідувачам торгового об’єкта великий імпортний асортимент пива. Крім сучасного холодильного обладнання, в торговому об’єкті також встановлять коптильню для риби і м’ясопродуктів, а також спеціальний холодильник для дозрівання м’яса. У компанії також повідомили, що на відміну від інших великих об’єктів мережі, в цьому магазині NOVUS не здаватиме площі в суборенду іншим торговим операторам. При цьому значна частина площ буде відведена під офісні приміщення для співробітників рітейлера.

NOVUS в цьому році планує відкрити сім нових торгових об’єктів, а пріоритетом для розвитку мережі буде збільшення присутності в Київському регіоні. У минулому році NOVUS запустив п’ять нових торгових точок. Крім цього, в кінці минулого року компанія відкрила новий логістичний центр площею 7000 кв. м в с. Софіївська Борщагівка під Києвом. Товарообіг мережі в 2018 році склав 10,7 млрд грн, що на 20% більше показника 2017-го.

https://rau.ua/novyni/najbilshyj-novus-v-trts-sky-mall/

Інші новини NOVUS