Натуральна печінка тріски – цінне та смачне доповнення раціону
У цій невеличкій баночці ховається безліч корисних вітамінів і мікроелементів.
Салатик або сендвіч з печінкою тріски – цінне та водночас смачне доповнення раціону.
Що буде, якщо їсти якісну й натуральну печінку тріски?
Добрий вплив на імунну систему
Зміцнення органів зору
Захист клітини печінки від токсинів
Активація обміну речовин
Покращення стану шкіри і кісток
Відновлення нервової системи – печінку тріски вважають "їжею для мозку"
Зниження рівня холестерину
Печінка тріски унікальна за своїм складом! Вона щедра на життєво необхідний вітамін D.
А щоб полюбити цей продукт, приготуємо з нею смачний салат!
Що знадобиться:
* яйця перепелині – 8 штучок (альтернативою є курячі)
* рукола – 200 грамів
* соус песто – 1 столова ложка
* кріп – за смаком
* натуральна печінка тріски власної торгової марки NOVUS – 1 баночка
Готуємо!
варені яйця перепілок (курячі) розріжте навпіл ; печінку тріски поріжте не дуже великими шматочками ;на тарілку викладіть спочатку руколу, а зверху розкладіть консерви з яйцями; полийте страву соусом песто, прикрашайте кропом, за бажанням можна додати ложку олії. Але не варто виключати, що печінка тріски доволі калорійний продукт, тож, краще без олії, бо літо на дворі!
Експериментуйте, відкривайте нові продукти і смакові поєднання!