NOVUS передав понад 5,7 мільйонів гривень на закупівлю медобладнання в Амосова

NOVUS передав понад 5,7 мільйонів гривень на закупівлю медобладнання в Амосова

Завдяки вам ми зібрали та передали понад 5 700 000 грн до Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова на закупівлю важливого медобладнання, що дає можливість проводити надскладні кардіохірургічні втручання та догляд за важкими пацієнтами. Минулого року завдяки обладнанню, яке було передано для Інституту Амосова, лікарі прооперували 38 маленьких пацієнтів.

🙏 Придбані на ці кошти монітори укомплектовані датчиками, що дозволяють спостерігати за станом здоров'я новонароджених та дітей молодшого віку під час або після кардіохірургічних втручань. Монітори пацієнта допомагають медичному персоналу своєчасно реагувати, щоб уникнути серйозних ускладнень.

«Велике маленьке серце» — благодійний проєкт, який ми реалізовуємо в партнерстві з благодійним фондом «Твоя Опора». І кожен раз, коли ви купуєте наліпку на касах наших магазинів, ви даруєте крихіткам з вадами серця шанс на повноцінне та здорове майбутнє.

Придбати паперові та світловідбивні наліпки-серця вартістю 10 грн і 55 грн відповідно можна на касах NOVUS. Дякуємо, що допомагаєте нам примножувати щастя 💚

Інші новини NOVUS