NOVUS планує відкрити сім магазинів до кінця 2019 року

NOVUS планує відкрити сім магазинів до кінця 2019 року

Нові магазини почнуть роботу в Києві та області. Нагадаємо, з початку 2019 року мережа поповнилася одним магазином формату Express в Ірпені (Київська область).

Пріоритетом для розвитку мережі NOVUS в 2019 році залишається збільшення присутності компанії в Київському регіоні. У вересні планується відкриття супермаркету NOVUS в столичному ТРЦ Sky Mall.

Торгова площа магазину в ТРЦ перевищить 6000 кв. м, асортимент – більше 30 000 найменувань товарів. У тому числі, в магазині буде представлено свіже заморожене м’ясо, охолоджена риба, делікатеси з власних коптилень, імпортні товари, свіжий хліб з пекарень, кондитерські вироби й добірні фрукти та овочі. Також в магазині будуть встановлені каси самообслуговування, нове обладнання та використані оригінальні рішення в інтер’єрі.

Нагадаємо, що мережа NOVUS підписала з ТРЦ Sky Mall орендну угоду на 10 років, а загальна орендована площа склала близько 12 000 кв. м. У минулому році NOVUS запустив п’ять нових торгових об’єктів.

Крім цього, в кінці минулого року компанія відкрила новий логістичний центр площею 7000 кв. м в с. Софіївська Борщагівка під Києвом.

Товарообіг мережі в 2018 році склав 10,7 млрд грн, що на 20% більше показника 2017-го.

Інші новини NOVUS