NOVUS увійшов до ТОП-25 роботодавців України, які відкриті для молодих талантів до 25 років

NOVUS увійшов до ТОП-25 роботодавців України, які відкриті для молодих талантів до 25 років

NOVUS увійшов до ТОП-25 роботодавців України, які відкриті для молодих талантів до 25 років, за рейтингом від STUD-POINT - найбільшої в Україні медіа-платформи для студентів, що допомагає молоді знаходити роботу мрії.

Щорічно STUD-POINT відзначає 25 найкращих компаній України, що активно співпрацюють з молоддю до 25 років. Цей рейтинг стосується роботодавців, які організовують освітні заходи, беруть участь у кар'єрних фестивалях, запрошують студентів на стажування та роботу.

Ця нагорода рекомендує перевірених роботодавців для працевлаштування молоді, яка ще не має досвіду роботи.

У NOVUS завжди відкриті для спільних проєктів з навчальними закладами, і з 2022 року ми стали бізнес-ментором для Державного торговельно-економічного університету. Наші співробітники активно беруть участь у стратегічних сесіях, проводять практичні заняття, лекції та тренінги, а також запрошують студентів на практику в наші магазини та офіси. Крім того, у співпраці зі STUD-POINT ми активно беремо участь у заходах для студентської аудиторії, зокрема в Student Summit 2023 та Recruiting School.

Дякуємо за визнання, ми пишаємось цим досягненням і радо запрошуємо кандидатів, які лише починають кар'єру, до наших рядів - ми навчимо, допоможемо та підтримаємо вас на шляху досягнення кар'єрних цілей.

NOVUS. Від мрії до дії.

Інші новини NOVUS