NOVUS відкриє магазин в ТРЦ Sky Mall вже у вересні

NOVUS відкриє магазин в ТРЦ Sky Mall вже у вересні

Мережа NOVUS уклала договір оренди приміщення, в якому раніше розташовувався Ашан.

Рітейлер підписав з ТРЦ Sky Mall орендну угоду на 10 років, а загальна орендована площа склала близько 12 000 кв. м. При цьому NOVUS розпочала ремонт приміщення вже 1 червня і планує закінчити основні роботи до осені.

З відкриттям нового супермаркету компанія створить 240 робочих місць. Інші подробиці майбутнього торгового об’єкта повідомимо пізніше, але в новому магазині точно будуть працювати вже традиційні для NOVUS відділ кулінарії, пекарня, м’ясний цех, кондитерська і кафе. Крім того, в мережі обіцяють здивувати покупців новинками власного виробництва та імпортними товарами. Також відомо, що крім стандартних кас в магазині будуть працювати каси самообслуговування.

Цей магазин вже не перший для NOVUS в торгово-розважальному центрі. З 2009 року успішно працює магазин компанії в ТРЦ Dream Тown, ще один торговий об’єкт мережі нещодавно почав роботу в столичному ТЦ Good Life. Тепер же рітейлер готується відкрити свій магазин в ТРЦ SkyMall – одному з найбільших торгових центрів в Києві, який розташований на півострові за Північним мостом, на проспекті Романа Шухевича, 2-Т. Загальна торгова площа ТРЦ становить 88 000 кв. м, а заявлений трафік відвідувачів – близько 15 млн осіб на рік.

Інші новини NOVUS