NOVUS відкриває супермаркет у ТРЦ Skymall

NOVUS відкриває супермаркет у ТРЦ Skymall

21 вересня 2019 року в торгово-розважальному центрі Skymall розпочав свою роботу новий супермаркет NOVUS. Цей NOVUS буде найбільшим за кількістю товарів для мережі.

В асортименті супермаркету буде 50 000 товарів, у тому числі – 5000 товарних позицій власного імпорту. Загальна площа об’єкту складає 12 000 кв. м, з яких 6300 кв буде використано для торгового залу. Крім звичайних кас для зручності здійснення покупок в супермаркеті встановлять термінали самообслуговування, які мережа NOVUS впроваджує вже з 2017 року.

Фуд-корт супермаркету реалізований у новому форматі. Сучасний і максимально продуманий дизайн інтер’єру кафе The Lunch і пивбару The Bar створять відчуття затишку і комфорту. Вони здатні прийняти 150 гостей. В оформленні використано натуральне дерево, камінь і живі рослини. У меню кафе гості зможуть знайти бургери, млинці, каву і піцу, приготовану в традиційній італійській печі, яка буде розташована безпосередньо в магазині. У магзазині встановлено нове торгове обладнання для випічки та хліба, який компанія випікає беспосередньо в магазинах.

Також у супермаркеті встановили спеціальну холодильну камеру для сиру та хамону, і шафи для сухого визрівання м’яса, де гості зможуть купити ідеальне м’ясо для стейків. З інших нововведень можна відзначити дегустаційний стіл, де на постійній основі будуть проходити різноманітні дегустації напоїв. Також оновили винний відділ, в якому покупець зможе вибрати з 1300 позицій вина з 20 країн світу. А ще у цій зоні буде працювати професійний сомельє.

У сам день відкриття організатори створили неймовірну атмосферу свята: кулінарний майстер-клас від Євгена Клопотенка; майстер-клас із приготування морозива від Массімо Джеларті; дегустація хамону, кортадори та танцівниця фламенко, а ввечері грала кавер-группа та DJ Аня Арфєєва.

Інші новини NOVUS