NOVUS вперше на Be Wine: як це було

NOVUS вперше на Be Wine: як це було

Минулими вихідними столиця відзначала День Києва, зокрема, близько 5000 киян обрали місцем для проведення вікенду масштабну винну подію – Be Wine.

Be Wine International Wine Show об’єднав в одному просторі знаменитих імпортерів, сомельє, рестораторів і готельєрів, а також поціновувачів винної культури й тих, хто хоче ними стати. Там же і NOVUS вперше представив вина власного імпорту, серед яких були вже знайомі та улюблені бренди, а також ексклюзивні та трендові вина. До речі, асортимент вин у компанії невпинно розширюється – наразі їхня кількість переважає 1600 позицій з 24 країн світу.

«Особливо, затишно і дуже тепло. Такий перший досвід NOVUS, як учасника винного фестивалю Be Wine. Ми хвилювалися, проте завдяки вам — нашим гостям, що завітали до нашої бренд-зони цими вихідними, ми побачили, що на правильному шляху. Ваші щирі емоції надихають нас і ми раді стати частиною цієї важливої події, яка розвиває винну культуру нашої країни», - розповідають у NOVUS.

Варто зазначити, що захід мав і благодійну мету, адже частина прибутку від нього буде направлена на підтримку центру протезування та реабілітації Superhumans Center.

Для NOVUS участь у Be Wine – це не тільки можливість розповісти про новинки та ексклюзивні вина власного імпорту, але й анонсувати важливу новину, яку гості заходу дізналися першими. Вже відсьогодні – з 30.05 розпочалася акція -40% на червоне, біле, рожеве та ігристе вино власного імпорту NOVUS. У мережі кажуть, що це чудова нагода влаштувати романтичну вечерю, зібрати велику компанію або просто побути наодинці з келихом улюбленого якісного вина. Пропозиція діє з 30.05 по 12.06.2024.

Інші новини NOVUS