NOVUS запускає Viber Бот

NOVUS запускає Viber Бот

Тепер кожен покупець NOVUS зможе миттєво дізнаватися актуальну інформацію про новини мережі, акції та слідкувати за своїми покупками. Мережа NOVUS запустила Viber чат-бот.

Viber бот поєднає в собі дисконтну картку, інформаційний центр із новинками й акціями та можливість отримати відповіді на питання клієнтів. NOVUS бот можна буде знайти у паблік акаунтах Viber та доєднатися до нього.

NOVUS Viber бот функціонуватиме на базі Corezoid. Хмарна операційна система вирішуватиме питання будь-якої складності у режимі реального часу та слугуватиме надійним захисником особистих даних користувачів.

Ще одним приємним бонусом боту стане сканер цін. Щоб дізнатися вартість товару, вже не потрібно шукати локальні сканери. Смарт-помічник дозволятиме відсканувати штрих-код товару та отримати повну інформацію про вартість продукту у мережі магазинів NOVUS.

До того ж, віртуальна картка надає можливість відмовитись від пластику і не носити картку з собою. А ще це турбота про навколишнє середовище, адже для свого виготовлення вона не потребує використання паперу чи пластику.

Новий покупець отримує карту без порогів і умов, вказавши просто дату свого народження. Покупці, у яких є карта, під час реєстрації просто вказують номер або сканують штрих-код.

Кожен покупець зможе написати у NOVUS Viber про те, що хвилює, надихає та отримати оперативну відповідь.

NOVUS Viber бот – це лише перший крок у діджитал-планах компанії. У майбутньому можна очікувати розширення функціоналу кібер-помічника з урахуванням життєвого циклу покупця та аналізу його купівельних переваг. Чіткий контроль витрат, лише актуальні пропозиції, зміцнення захисту інформації, розробка унікальних акційних кампаній – все це можливо з NOVUS Viber бот.

Плюси NOVUS Viber бот:

• Отримання цифрової картки без скачувань гігабайтних додатків.

• Проста у використанні, універсальна (надається усім, незалежно від суми чека) та зручна. NOVUS обладнав касові місця спеціальними сканерами, які дозволятимуть зчитувати електронну карту.

• Дозволяє відслідковувати витрати, дізнаватися інформацію про останні чеки, керувати особистими даними, контролювати бонуси на рахунку.

Швидке посилання на NOVUS Viber бот http://tinyurl.com/y2q3kuco

Інші новини NOVUS