Працюємо для вас!

Працюємо для вас!

Ми в NOVUS дуже серйозно ставимось до питань безпеки здоров’я, тому від початку запровадження в країні карантину впровадили цілий комплекс застережних заходів аби перебування в наших магазинах покупців та працівників було максимально безпечним, а покупки у NOVUS, не зважаючи на непросту ситуацію, були вдалими:

• Посилено вентилюємо приміщення; вітрини, каси, ручки візків, камери схову регулярно обробляємо дезінфікуючими засобами.

• Працівники працюють в захисних масках, а касири у спеціальних шоломах з захисним склом, рукавичках, обробляють регулярно руки та протягом дня проходять перевірку стану здоров’я. На касах додатково встановлені захисні екрани з органічного скла для додаткового захисту покупця та касира.

• Ввели нові правила обслуговування на касах, біля вітрин та у відділі овочів і фруктів для дотримання безпечної дистанції – слідкуйте за жовтими лініями на підлозі.

• Закрили м’ясо та рибу від прямого контакту; хліб та випічку перед тим, як покласти на вітрину пакуємо в плівку; овочі та фрукти викладаємо фасованими в пакети.

• Запровадили вхід до магазину для покупців у захисних масках та додатково для вашого захисту розмістили разові рукавички біля візків та дезінфікуючі засоби для рук.

• Призупинили обслуговування в кафе за столиками, але ви завжди можете зробити замовлення, яке ми для вас запакуємо, щоб ви могли забрати страви з собою.

Сьогодні для нас надзвичайно важливо зробите все, щоб забезпечити можливість для кожного покупця придбати необхідні для нього та його родини товари:

• Щоб забезпечити безперебійну роботу магазинів, в зв'язку з обмеженням руху громадського транспорту, ми в оперативному режимі організували додатковий транспорт для наших працівників аби вони могли безпечно дістатися до місця роботи.

• Ми активно працюємо над розширенням можливостей доставки товарів аби виконати бажання кожного замовити товари онлайн та якнайшвидше їх отримати.

• Ми збільшуємо запаси товарів на складах та постійно шукаємо нових постачальників, щоб забезпечити безперебійність поставок необхідних товарів.

Дякуючи нашим відданим працівникам магазинів, які сумлінно виконують свою роботу у дуже непростих та ризикованих умовах сьогодення, які викладають товари на полиці, готують для вас страви та випікають хліб, кожен покупець, що завітає в NOVUS зможе придбати все потрібне.

Працюємо для вас щодня з 9:00-22:00

Дякуємо за довіру. Будьте здорові!

Інші новини NOVUS