Салат з орзо

Салат з орзо

У NOVUS — макаронні тижні!🍝

З 7 по 20 серпня — знижки до -40% на італійські пасти та соуси, а також на мідії, лосось, тунець і багато інших смачних інгредієнтів.

Це ідеальна нагода щодня відкривати нові смаки. Щодня нова паста — нове натхнення.

Спробуйте салат з орзо, лососем та соусом голландез — ідеальна страва для літнього обіду.

 🧅Інгредієнти (на 2–3 порції):

Орзо (паста-рис) — 150 г.
Лосось у власному соку (консервований) — 1 банка (~120 г).
• Оливкова олія — 1 ст. л.
•  Готовий соус Голландез — 230мл.
• Огірок свіжий — 1 шт.
• Чері або помідори — 6–8 шт.
• Зелена цибуля або кріп — за смаком.
• Сіль, перець чорний — за смаком.

👨‍🍳Покроковий рецепт

1. Зваріть орзо

• Відварити орзо в підсоленій воді до стану al dente (близько 7–9 хв).
• Злити воду, додати ложку оливкової олії, перемішати і дати охолонути.

 2. Підготуйте овочі

• Нарізати огірок кубиками.
• Чері — навпіл або на четвертинки.
• Подрібнити зелень.

3. Додайте лосось

• Вийняти лосося з банки, розділити на шматочки .
• Злегка перемішати з пастою та овочами.

5. Зберіть салат

• У великій мисці змішай орзо, овочі, лосося.
• Полий соусом голландез зверху або перемішай, якщо хочеш ніжнішу консистенцію.

🍴Подача:

• Теплим — як основна страва.
• Холодним — як легкий літній салат.
• Ідеально з келихом білого вина (за бажанням).

Інші новини NOVUS

Дивитись всі