Торговельна мережа NOVUS звертається до постачальників товарів проявити соціальну відповідальність і не підвищувати ціни під час дії карантину в Україні.

Торговельна мережа NOVUS звертається до постачальників товарів проявити соціальну відповідальність і не підвищувати ціни під час дії карантину в Україні.

На даний момент пріоритетним завданням компанії NOVUS є повне забезпечення наявності УСІХ необхідних товарів у кожному з 43 магазинів  NOVUS. У цей період підвищеного попиту наша команда працює цілодобово, щоб постачання товарів у магазини відбувалось безперебійно та без затримок.

 

Також ми маємо достатній обсяг товарів різних категорій, у тому числі, товарів першої необхідності на розподільчих центрах у Києві та області. Ми контролюємо динаміку підвищення попиту на окремі товарні категорії, оперативним чином реагуємо, щоб на них виникав, навіть, тимчасовий дефіцит.

 

Хочу додати, що NOVUS продовжує приймати пропозиції від постачальників для задоволення попиту клієнтів. Це робиться з метою надавати клієнтам товари за доступними цінами. Адже місія NOVUS – це робити покупку зручною, доступною та корисною для кожного.

 

Ціни у магазинах NOVUS формуються від цін постачальників. Ми звертаємось до постачальників із закликом проявити соціальну відповідальність і не збільшувати ціни у цей складний період. Пам’ятаємо про нашу людську гідність: перш за все, ми – люди, а тільки потім – бізнесмени, і отримувати надприбутки за рахунок заляканості та безпорадності людей суперечить етиці справжніх бізнесменів, а не торгашів, для яких прибуток є метою існування. Зі свого боку ми не будемо давати  постачальникам можливість заробляти на покупцях і будемо інформувати АМКУ про всі факти необґрунтованого, з нашої точки зору, підвищення цін постачальниками.

 

Наша компанія вже мінімізувала націнки на категорії підвищеного попиту. І зараз прийшов час, коли весь бізнес повинен проявити свідомість та взаємопідтримку, щоб разом подолати складні часи і не загубити людяність.

 

Прошу постачальників допомогти NOVUS зробити товари у магазинах доступними для кожного. Давайте разом піклуватись про клієнтів!

Інші новини NOVUS