Звернення Операційного директора NOVUS Олексія Панасенка

Звернення Операційного директора NOVUS Олексія Панасенка

Друзі,

У сьогоднішньому світі багато простих, звичних речей повертають свою справжню цінність у людському сприйнятті. Наприклад, звичайна фраза «Бажаю здоров’я», яку ми часто промовляли без усвідомлення її глибокого сенсу, тепер сприймається зовсім по-особливому. Здоров’я – це найцінніший здобуток для кожного. Зберегти здоров’я своє та своїх близьких – найперший пріоритет для усіх нас.

Кращий варіант захистити своє здоров’я – це, звісно, самоізоляція та скорочення усіх можливих контактів. Утім, сучасна цивілізація влаштована так, що людина не може жити повністю ізольовано, особливо, у великому місті. Існують безліч служб, працівники яких мають забезпечувати потреби інших: інфраструктурні служби, поліція, лікарі і, звичайно, ми – робітники роздрібної торгівлі.

В існуючих умовах головна задача усіх працівників торговельної мережі NOVUS – забезпечити покупцям можливість повністю задовольнити свої потреби щодо продуктів харчування, засобів гігієни та товарів першої необхідності. При цьому гарантувати покупцям безпеку при здійсненні покупки, при використанні товарів, і, особливо, при вживанні у їжу. Безпека клієнтів і наших працівників – головна задача, на якій сконцентровані зусилля усієї компанії NOVUS і операційної служби першочергово.

Щоб збільшити рівень захисту здоров’я вже у перший день дії карантину в Україні ми ввели особливі заходи: здійснюється постійний контроль стану здоров’я працівників, введений підсилений режим дезінфекції усіх робочих поверхонь та усього обладнання – санітарна обробка проводиться, як мінімум, кожні 2 години, встановлені санітарні станції при вході до магазину, введені яскраві жовті лінії для розмітки необхідної відстані від людини до людини. Крім того ми контролюємо наявний асортимент товарів, щоб не виникав дефіцит, особливий контроль над соціально значимими продуктами. Також ми докладаємо зусилля, щоб у наявних складних умовах, збільшити можливості наших служб он-лайн замовлення товарів.

Цього тижня, після введення надзвичайної ситуації у Києві, ми стикнулись з новим викликом, який значно ускладнює організацію роботи магазинів – це транспортування працівників на робочі місця. В оперативному режимі NOVUS запустив 8 транспортних засобів, графіки змінюються та оновлюються майже щодня, щоб максимально відповідати потребам наших працівників. Також ми підтримаємо ініціативу працівників, які мають власний транспорт, допомагати своїм колегам дістатися місця роботи, і компанія компенсує витрати. Команда NOVUS працює практично цілодобово і робить усе можливе, щоб щодня у повній мірі виконувати нашу місію – робити покупку зручною, корисною та доступною для кожного з нас. І керівництво і працівники нашої компанії докладають зусилля, щоб, навіть, в умовах надзвичайної ситуації, здійснення покупок у NOVUS було максимально комфортним та безпечним.

Я хочу звернутись і до працівників, і до клієнтів NOVUS із проханням піклуватися про свою безпеку та безпеку оточуючих. Пам’ятайте про взаємоповагу, поважайте здоров’я і своє, і інших людей: дотримуйтесь безпечної дистанції, користуйтесь засобами для дезінфекції та індивідуальними захисними засобами (одноразові рукавички, маски). Просимо клієнтів з розумінням поставитись до вимог компанії щодо дотримання заходів безпеки. Це не наші забаганки, це – життєво необхідні тимчасові обмеження. Працівники магазинів зараз працюють у режимі підвищеного навантаження і особливої напруги. Щодня вони йдуть на роботу для того, щоб наші клієнти мали можливість придбати усе необхідне.

Прошу кожного потурбуватись про допомогу літнім людям, які знаходяться у зоні високого ризику. Давайте разом захистимо їх здоров’я. Ми можемо допомогти своїм літнім батькам і, навіть, сусідам, купувати необхідні товари. Для них бути вдома сьогодні означає зберегти своє життя. Ваша посильна допомога – це реальний шанс уберегти найцінніше – життя людини. Я впевнений, що жителі нашої країни так само, як і працівники нашої компанії проявлять свої найкращі людські якості – і це допоможе подолати непросте випробування. Ми знову будемо разом радіти життю, посміхатись та обіймати один одного і з особливим радісним хвилюванням промовлятимемо просте побажання «Бажаю здоров’я»!

Інші новини NOVUS